Privatlivspolitik

1. Databeskyttelse i overblik

Generelle noter

De følgende noter giver et simpelt overblik over, hvad der sker med dine personlige data.
sker, når du besøger denne hjemmeside. Personlige data er alle data, som du
kan identificeres personligt. For detaljerede oplysninger om emnet databeskyttelse
Se venligst vores privatlivspolitik, der er anført under denne tekst.

Dataindsamling på denne hjemmeside
Hvem er ansvarlig for dataindsamlingen på denne hjemmeside?
Databehandling på dette websted udføres af webstedets operatør. Hans kontaktoplysninger
Se venligst afsnittet "Oplysninger om den dataansvarlige" i denne databeskyttelseserklæring.

Hvordan indsamler vi dine data?
På den ene side indsamles dine data, når du giver dem til os. Det kan for eksempel være følgende
data, som du indtaster i en kontaktformular.

Andre data indsamles automatisk eller efter dit samtykke, når du besøger hjemmesiden af vores IT-afdeling.
systemer. Dette er hovedsageligt tekniske data (f.eks. internetbrowser, operativsystem eller tidspunkt på dagen).

af sidevisningen). Disse data indsamles automatisk, så snart du går ind på denne hjemmeside.

Hvad bruger vi dine data til?
En del af dataene indsamles for at sikre fejlfri levering af hjemmesiden. Andet
Data kan bruges til at analysere din brugeradfærd.

Hvilke rettigheder har du i forhold til dine data?
Du har til enhver tid ret til gratis at få oplysninger om oprindelsen, modtagerne og formålet med dine
personlige data, der er blevet gemt. Du har også ret til at anmode om berigtigelse eller
anmode om sletning af disse data. Hvis du har givet samtykke til databehandling,
Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke for fremtiden. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage på
at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personlige data under visse omstændigheder.

Desuden har du ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed.
Du kan til enhver tid kontakte os vedrørende dette og andre spørgsmål om databeskyttelse.

Tredjeparts analyseværktøjer og værktøjer
Når du besøger denne hjemmeside, kan din surfingadfærd blive analyseret statistisk. Dette sker før
især med såkaldte analyseprogrammer.
Detaljerede oplysninger om disse analyseprogrammer kan findes i det følgende
Privatlivspolitik.

2. Hosting
Vi hoster indholdet på vores hjemmeside hos følgende udbyder:

Ekstern hosting
Denne hjemmeside er hostet eksternt. De personlige data, der indsamles på dette websted,
gemmes på hosternes servere. Dette kan omfatte IP-adresser,
Kontaktforespørgsler, meta- og kommunikationsdata, kontraktdata, kontaktdata, navne, adgang til hjemmesider.
og andre data, der genereres via en hjemmeside.

Ekstern hosting udføres med det formål at opfylde kontrakten med vores potentielle og eksisterende kunder.
eksisterende kunder (art. 6, stk. 1, litra b i DSGVO) og af hensyn til en sikker, hurtig og effektiv
Levering af vores onlinetilbud af en professionel udbyder (art. 6, stk. 1, lit. f DSGVO).

I det omfang der er anmodet om et tilsvarende samtykke, udføres behandlingen udelukkende på grundlag af
Grundlag for Art. 6 para. 1 lit. a DSGVO og § 25 para. 1 TTDSG, for så vidt som samtykket tillader opbevaring
af cookies eller adgang til oplysninger i brugerens terminaludstyr (f.eks. enhedsfingeraftryk) i
i henhold til TTDSG. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

Vores hoster(s) vil kun behandle dine data i det omfang, det er nødvendigt for opfyldelsen af deres
forpligtelser og følge vores instruktioner med hensyn til disse data.

Vi bruger følgende hoster(s):
One.com
Europaplatz 2
10557 Berlin
Tyskland

3 Generelle bemærkninger og obligatoriske oplysninger

Beskyttelse af data
Operatørerne af disse sider tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt. Vi behandler dine
personlige data fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser samt
af denne privatlivspolitik.

Når du bruger denne hjemmeside, indsamles forskellige personlige data.
Personlige data er data, hvormed du kan identificeres personligt. Den nuværende
Privatlivspolitikken forklarer, hvilke data vi indsamler, og hvad vi bruger dem til. Den forklarer også, hvordan
og med hvilket formål det gøres.

Vi vil gerne påpege, at dataoverførsel via internettet (f.eks. kommunikation via e-mail) ikke er
kan have sikkerhedshuller. Fuldstændig beskyttelse af data mod adgang fra tredjeparter er ikke mulig.
muligt.

Note om det ansvarlige organ
Den dataansvarlige for denne hjemmeside er:
FP Service
Solhøjvej 3
6830 No.Fog
DK
Telefon: +4521698440
E-mail: info@streakk-online.com

Det ansvarlige organ er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre har kontrol over
formålene med og midlerne til behandling af personoplysninger (f.eks. navne, e-mailadresser osv.)
beslutter.

Opbevaringsperiode
Medmindre der er angivet en mere specifik opbevaringsperiode i denne privatlivspolitik, vil følgende data blive opbevaret
Dine personlige data hos os, indtil formålet med at behandle dataene ikke længere gælder. Hvis du er en
legitim anmodning om sletning eller tilbagekaldelse af samtykke til databehandling,
vil dine data blive slettet, medmindre vi har andre lovligt tilladte grunde til at gemme dine data.
personoplysninger (f.eks. opbevaringsperioder i henhold til skatte- eller handelslovgivning); i
I sidstnævnte tilfælde skal sletningen finde sted, når disse grunde ophører med at eksistere.

Generel information om det juridiske grundlag for databehandling på denne hjemmeside
Hjemmeside
Hvis du har givet samtykke til databehandlingen, behandler vi dine personoplysninger på følgende måder
Grundlag for art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO eller art. 9 stk. 2 lit. a DSGVO, hvis særlige kategorier af data er involveret
behandles i overensstemmelse med artikel 9, stk. 1, i DSGVO. I tilfælde af udtrykkeligt samtykke til overførslen
personoplysninger til tredjelande, udføres databehandlingen også på grundlag af Art.
49 stk. 1 lit. a DSGVO. Såfremt du giver dit samtykke til lagring af cookies eller til adgang til oplysninger i
din terminalenhed (f.eks. via enhedens fingeraftryk), udføres databehandlingen yderligere
på grundlag af § 25, stk. 1 i TTDSG. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Er dine data til
Hvis behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for opfyldelsen af kontrakten eller for gennemførelsen af foranstaltninger forud for kontraktindgåelsen, behandler vi dine personoplysninger.
data på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b i DSGVO. Desuden behandler vi dine data, for så vidt som de er
er nødvendige for at opfylde en juridisk forpligtelse på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra c, i DSGVO.
Databehandlingen kan også udføres på grundlag af vores legitime interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f.
DSGVO. De relevante retsgrundlag i hvert enkelt tilfælde er forklaret i det følgende
afsnit i denne privatlivspolitik.

Bemærkninger om dataoverførsel til USA og andre tredjelande
Vi bruger bl.a. værktøjer fra virksomheder i USA eller andre lande.
tredjelande, der ikke er sikre i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Når disse værktøjer er aktive, vil dine
personoplysninger overføres til og behandles i disse tredjelande. Vi gør opmærksom på
at der i disse lande ikke kan garanteres et databeskyttelsesniveau, der kan sammenlignes med det i EU.
For eksempel er amerikanske virksomheder forpligtet til at videregive personlige data til sikkerhedsmyndighederne.
uden at du som berørt person kan tage retslige skridt imod dette. Det kan derfor ikke

Amerikanske myndigheder (f.eks. efterretningstjenester) kan ikke bruge dine data på amerikanske servere til noget formål.
behandle, evaluere og permanent gemme data til overvågningsformål. Vi har henvist til disse
forarbejdningsaktiviteter har ingen indflydelse.

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling
Mange databehandlinger er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan give et
tilbagekalde et allerede givet samtykke til enhver tid. Lovligheden af de indsamlede data op til tilbagekaldelsen
Databehandlingen forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Ret til at gøre indsigelse mod indsamling af data i særlige tilfælde såvel som mod
Direkte markedsføring (artikel 21 i GDPR)
HVIS DATABEHANDLINGEN ER BASERET PÅ ART. 6 ABS. 1 LIT. E ELLER F GDPR
DE HAR RET TIL AT TRÆKKE SIG UD AF KONTRAKTEN TIL ENHVER TID AF GRUNDE, DER SKYLDES DERES SÆRLIGE OMSTÆNDIGHEDER.
SITUATION, GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONLIGE DATA.
DETTE GÆLDER OGSÅ FOR EN INDSIGELSE BASERET PÅ DISSE BESTEMMELSER.
PROFILERING. DET RESPEKTIVE RETSGRUNDLAG, SOM BEHANDLINGEN ER BASERET PÅ,
SE VENLIGST DENNE ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER. HVIS DU GØR INDSIGELSE,
VI IKKE LÆNGERE VIL BEHANDLE DE PÅGÆLDENDE PERSONOPLYSNINGER, ER DET
MEDMINDRE VI KAN PÅVISE TVINGENDE LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLINGEN.
BEVISE, AT DERES INTERESSER, RETTIGHEDER OG FRIHEDER ER MERE TUNGTVEJENDE, ELLER AT
BEHANDLINGEN TJENER DET FORMÅL AT GØRE GÆLDENDE, UDØVE ELLER FORSVARE
JURIDISKE KRAV (INDSIGELSE I HENHOLD TIL ART. 21 PARA. 1 DSGVO).

DINE PERSONLIGE DATA BEHANDLES MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING,
DU HAR TIL ENHVER TID RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE DATA.
DE PÅGÆLDENDE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ EN SÅDAN ANNONCERING
DETTE GÆLDER OGSÅ FOR PROFILERING, FOR SÅ VIDT SOM DEN ER FORBUNDET MED SÅDAN DIREKTE REKLAME.
TILSLUTNING. HVIS DU GØR INDSIGELSE, VIL DINE PERSONLIGE DATA BLIVE
EFTERFØLGENDE IKKE LÆNGERE BRUGES TIL DIREKTE REKLAME (I MODSTRID MED
I HENHOLD TIL ART. 21 ABS. 2 GDPR).

Ret til at klage til den kompetente tilsynsmyndighed
I tilfælde af overtrædelser af GDPR har de registrerede ret til at indgive en klage til en
tilsynsmyndighed, især i den medlemsstat, hvor de har deres sædvanlige opholdssted, deres arbejdssted
eller stedet for den påståede overtrædelse. Retten til at appellere skal eksistere med forbehold for enhver anden
administrative eller retslige midler.

Ret til dataportabilitet
Du har ret til at trække data tilbage, som vi har indsamlet på grundlag af dit samtykke eller i forbindelse med opfyldelse af en kontrakt.
automatiseret behandling, til sig selv eller til en tredjepart i et almindeligt, maskinlæsbart format.
at få dataene udleveret. Hvis du anmoder om direkte overførsel af data til en anden dataansvarlig, vil vi
Dette vil kun ske i det omfang, det er teknisk muligt.

Information, sletning og korrektion
Inden for rammerne af de gældende juridiske bestemmelser har du til enhver tid ret til gratis at
Oplysninger om dine gemte personlige data, deres oprindelse og modtagere og den
Formålet med databehandlingen og, hvis det er relevant, en ret til korrektion eller sletning af disse data. Til dette formål og
Hvis du har yderligere spørgsmål om persondata, kan du til enhver tid kontakte os.

Ret til at begrænse behandling
Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personlige data.
Du kan til enhver tid kontakte os med dette formål.

Retten til at begrænse behandlingen findes i følgende tilfælde:
Hvis du bestrider nøjagtigheden af dine personlige data, der er gemt hos os, kræver vi
normalt tid til at tjekke dette. Så længe gennemgangen varer, har du ret til at
Anmod om begrænsning af behandlingen af dine personlige data.

Hvis behandlingen af dine personlige data er sket/sker ulovligt, kan du
anmode om begrænsning af databehandling i stedet for sletning.

Hvis vi ikke længere har brug for dine personlige data, men du ønsker at bruge dem til at udøve,
forsvar eller hævdelse af juridiske krav, har du ret til, i stedet for den
anmode om begrænsning af behandlingen af dine personlige data.

Hvis du har gjort indsigelse i henhold til art. 21 (1) DSGVO, skal der foretages en afvejning mellem
dine og vores interesser. Så længe det endnu ikke er afgjort, hvis interesser
du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personlige data.
at kræve.

Hvis du har begrænset behandlingen af dine personlige data, kan disse data - fra
opbevaring af sådanne data - kun med dit samtykke eller for at kunne hævde, udøve eller
forsvar af juridiske krav eller for at beskytte en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder.
juridisk person eller af hensyn til vigtige samfundsinteresser i Den Europæiske Union, eller
af en medlemsstat behandles.

Indsigelse mod reklame-e-mails
Brug af kontaktdata offentliggjort inden for rammerne af aftryksforpligtelsen med det formål at sende
Der gøres hermed indsigelse mod fremsendelse af reklame- og informationsmateriale, som der ikke udtrykkeligt er anmodet om. Den
Operatørerne af siderne forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tage retslige skridt i tilfælde af uopfordret afsendelse af
reklameoplysninger, f.eks. gennem spam-e-mails.

4. dataindsamling på denne hjemmeside

Småkager
Vores internetsider bruger såkaldte "cookies". Cookies er små datapakker og sættes op på
gør ingen skade på din terminalenhed. De gemmes enten midlertidigt i løbet af en session
(session cookies) eller permanent (permanente cookies) gemt på din terminalenhed. Session-cookies
slettes automatisk ved afslutningen af dit besøg. Permanente cookies forbliver på din terminalenhed
gemmes, indtil du selv sletter dem, eller indtil de automatisk slettes af din webbrowser.

Cookies kan stamme fra os (førstepartscookies) eller fra tredjepartsvirksomheder (såkaldte tredjepartscookies).
cookies). Tredjepartscookies muliggør integration af visse tjenester fra

Tredjepartsvirksomheder på hjemmesider (f.eks. cookies til behandling af betalingstjenester).
Cookies har forskellige funktioner. Mange cookies er teknisk nødvendige, fordi visse
Hjemmesidens funktioner ville ikke fungere uden dem (f.eks. indkøbskurv-funktionen eller visningen af
af videoer). Andre cookies kan bruges til at evaluere brugeradfærd eller til reklameformål.
blive brugt.

Cookies, der bruges til at udføre den elektroniske kommunikationsproces, til at levere
visse funktioner, som du har anmodet om (f.eks. til indkøbskurvfunktionen) eller til at optimere
(f.eks. cookies til at måle webpublikummet) er nødvendige (nødvendige cookies), gemmes på

gemmes på grundlag af art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO, medmindre et andet retsgrundlag er angivet.

Webstedsoperatøren har en legitim interesse i opbevaring af cookies, der er nødvendige for
teknisk fejlfri og optimeret levering af sine tjenester. For så vidt som samtykke til
lagring af cookies og lignende genkendelsesteknologier er blevet anmodet om, vil
Behandling udelukkende baseret på dette samtykke (Art. 6 para. 1 lit. a DSGVO og § 25 para. 1
TTDSG); samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

Du kan indstille din browser på en sådan måde, at du bliver informeret om indstillingen af cookies og
Tillad kun cookies i enkelte tilfælde, udeluk accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.
og aktiver den automatiske sletning af cookies, når du lukker browseren. Med den
Deaktivering af cookies kan begrænse funktionaliteten af denne hjemmeside.

Du kan finde ud af, hvilke cookies og tjenester der bruges på denne hjemmeside ved at følge denne link
Privatlivspolitik.

Serverens logfiler

Udbyderen af siderne indsamler og gemmer automatisk oplysninger i såkaldte serverlogfiler.
Filer, som din browser automatisk overfører til os. Disse er:

Browsertype og -version
Anvendt styresystem
Henvisnings-URL
Værtsnavn på den computer, der har adgang
Tidspunkt for serveranmodningen
IP-adresse

Disse data er ikke slået sammen med andre datakilder.

Indsamlingen af disse data er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Hjemmesidens operatør har
en legitim interesse i en teknisk fejlfri præsentation og optimering af deres hjemmeside -
Serverens logfiler skal registreres til dette formål.

Anmodning via e-mail, telefon eller fax
Hvis du kontakter os via e-mail, telefon eller fax, vil din henvendelse, inklusive alle de deraf følgende
(navn, forespørgsel) med det formål at behandle din anmodning.
opbevares og behandles af os. Vi videregiver ikke disse data uden dit samtykke.

Disse data behandles på grundlag af Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO, for så vidt som din forespørgsel er relateret til
opfyldelse af en kontrakt eller gennemførelse af foranstaltninger forud for kontraktindgåelse
er nødvendig. I alle andre tilfælde er behandlingen baseret på vores legitime interesse i
effektiv behandling af forespørgsler rettet til os (art. 6, stk. 1, lit. f DSGVO) eller baseret på dine
Samtykke (art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO), hvis der er anmodet om dette; samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes.
kan tilbagekaldes.

De data, du sender til os via kontaktforespørgsler, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem.
tilbagekalde dit samtykke til opbevaring af dataene, eller hvis formålet med at opbevare dataene ikke længere gælder.
(f.eks. efter at din anmodning er blevet behandlet). Obligatoriske lovbestemmelser -
især lovbestemte opbevaringsperioder - forbliver upåvirket.

5. plugins og værktøjer
YouTube med forbedret databeskyttelse

Dette websted indlejrer videoer fra webstedet YouTube. Operatøren af siderne er Google Ireland Limited
("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Vi bruger YouTube i udvidet databeskyttelsestilstand. Ifølge YouTube forårsager denne tilstand
YouTube gemmer ikke oplysninger om besøgende på denne hjemmeside, før de ser videoen.
Visning. Overførslen af data til YouTube-partnere muliggøres af den udvidede databeskyttelsestilstand.
på den anden side, er ikke nødvendigvis udelukket. Således er YouTube - uanset om du ser en video
view - opretter en forbindelse til Google DoubleClick-netværket.

Så snart du starter en YouTube-video på denne hjemmeside, etableres der en forbindelse til serverne hos
YouTube er etableret. Den fortæller YouTube-serveren, hvilke af vores sider du har besøgt.
Hvis du er logget ind på din YouTube-konto, giver du YouTube mulighed for direkte at spore din browseradfærd.

til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din YouTube-konto.
Log ud af din konto.

Desuden kan YouTube gemme forskellige cookies på din enhed, når du starter en video.
eller sammenlignelige genkendelsesteknologier (f.eks. fingeraftryk af enheder).

På denne måde kan YouTube få oplysninger om besøgende på denne hjemmeside. Disse oplysninger bruges blandt andet til
bruges til at indsamle videostatistik, forbedre brugeroplevelsen og
Forhindre forsøg på svindel.

Hvis det er relevant, kan der udføres yderligere databehandling efter starten af en YouTube-video.
som vi ikke har nogen indflydelse på.

YouTube bruges til at præsentere vores onlinetilbud på en tiltalende måde.
Dette udgør en legitim interesse i henhold til art. 6, stk. 1, lit. f DSGVO. For så vidt som en tilsvarende
Hvis der er anmodet om samtykke, udføres behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra a.
DSGVO og § 25, stk. 1 TTDSG, for så vidt som samtykket tillader lagring af cookies eller adgang til
oplysninger i brugerens terminaludstyr (f.eks. device fingerprinting) i henhold til TTDSG. Den
Samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes.

For mere information om privatliv på YouTube, se venligst deres privatlivspolitik på:
https://policies.google.com/privacy?hl=de.

Google Fonts (lokal hosting)
Dette websted bruger såkaldte Google Fonts til ensartet visning af skrifttyper, som er udviklet af Google.
blive leveret. Google Fonts er installeret lokalt. En forbindelse til Googles servere finder sted
ikke finder sted.
Du kan finde flere oplysninger om Google Fonts på
https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles privatlivspolitik:
https://policies.google.com/privacy?hl=de.

Google Analytics

I Google Analytics registreres interaktioner mellem besøgende (brugere) på hjemmesider primært ved hjælp af egne cookies. Brugere kan deaktivere cookies eller slette dem individuelt. Yderligere oplysninger

Derudover understøtter Google Analytics en valgfri Browser-tilføjelse. Hvis brugerne installerer og aktiverer det, bliver deres data forhindret i at blive indsamlet af Google Analytics, når de besøger hjemmesider. Add-on'en deaktiverer dog kun Google Analytics' indsamling af data.

Hvis Google Analytics for Apps SDK eller Google Analytics for Firebase SDK bruges på en hjemmeside eller i en app, registreres et app-instans-ID i Google Analytics. Dette er et tilfældigt genereret nummer, der identificerer en enkelt app-installation. Hvis en bruger nulstiller sit reklame-ID på Android eller iOS, nulstilles app-instans-ID'et også.

Hvis Google Analytics er blevet implementeret i apps eller på hjemmesider sammen med andre Google-annonceringsprodukter som Google Ads, kan der blive indsamlet yderligere annoncerings-ID'er. Brugere kan fravælge denne funktion i Indstillinger for annoncering deaktivere og ændre deres indstillinger for denne cookie. Yderligere oplysninger

Du kan også få flere oplysninger her: Googles fortrolighedspolitik og brugsbetingelser

Kilde:
https://www.e-recht24.de